top of page
Event Hospitality | Briljant Entertainment

/ CATERING.

oNTDEK AL ONZE UNIEKE HOSPITALITY EXPERIENCES.

VISIE

PASSIE & KWALITEIT VOOR CATERING MET GENIETEN OP NR. 1. 

Catering en hospitality services voor al uw gelegenheden. Van het zelf samenstellen van gerechten voor een 

privé diner tot het ontwikkelen van een compleet concept op maat voor uw bedrijfsevenement. Ons gepassioneerde team zorgt voor de beste belevenis voor u en al uw gasten.

Event welkomstdrankje | Briljant Entertainment

SERVICES

WIJ LEVEREN EXCEPTIONELE GERECHTEN EN CATERING Services VAN A TOT Z BIJ U OP LOCATIE.

PRIVE DINNER

Overheerlijke gerechten, menu's naar keuze en luxe amuses. Onze excellente chefs bereiden de gewenste gerechten voor elke privé gelegenheid. Dankzij onze mobiele keukens zijn zij beschikbaar op uw gewenste locatie. Onvergetelijk goed!

Prive catering | Briljant Entertainment
Event Catering | Briljant Entertainment

EVENT CATERING

Geniet maximaal van uw evenement. Ons professionele team draagt met passie en kwaliteit zorg voor u en uw gasten. Van de bereiding van gerechten en hospitality services tot de inrichting en aankleding van de locatie. Onze creativiteit zal een ongelofelijke indruk achterlaten.

BEDRIJFS-CATERING

Voor elke gelegenheid op uw bedrijf: opening, feest, jubileum, diner, business update, netwerkevenement of vaste leveringen. Uw wensen en behoeften inspireren ons om deze te vervullen. Stel met onze chefs uw gewenste gerechten en caterings- vorm samen en creëer uw perfecte evenement!

Bedrijfsfeest catering | Briljant Entertainment
Event hospitality | Briljant Entertainment

RESTAURANT OP LOCATIE

Nodig uw gasten uit waar u maar wilt. Met onze mobiele event trucks komen we op uw favoriete locatie en creëren we een unieke paddock ambiance.

De opties met onze hospitality units zijn eindeloos en hebben plek van 20 tot 500 personen. In combinatie met onze unieke catering services wordt uw droomevenement een waar succes.

Catering | Briljant Entertainment

WAAROM BRILJANT ENTERTAINMENT

MULTIFUNCTIONALITEIT, MET OOG VOOR DETAIL.

Bij Briljant Entertainment ontzorgen en helpen wij u graag met de realisatie van uw droomevenement. Door onze kennis en 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, begrijpen wij als geen ander de behoeften voor een succesvol evenement. Met onze passie voor kwaliteit en multifunctionaliteit vervullen wij graag alle wensen voor uw unieke evenement.

bottom of page