top of page
Event productie | Briljant Entertainment

/ DESIGN & PRODUCTIE.

BEKIJK HOE UW DROOMEVENEMENT WERKELIJKHEID WORDT.

VISIE

EEN UITGEDACHT CONCEPT IS DE BASIS VAN ELK SUCCEVOL EVENEMENT.

Elk droomevenement start met het omzetten van unieke wensen en ideeën in een basisconcept. Wij zetten graag onze ervaring en creativiteit in en ontwikkelen voor u een concept naar wens. Ons designteam zal vervolgens het concept technisch uitwerken zodat ons ervaren productieteam een fantastisch evenement kan produceren.

Event design | Briljant Entertainment

SERVICES

VAN CONCEPTEN OP DE TEKENTAFEL TOT  REALISATIE, WIJ REGELEN HET.

CONCEPT-DESIGN

Ready voor alle soorten evenementen: (motor)sport, golf, corporate of festival, uw wensen geven ons de energie om uw event perfect te maken! Allereerst worden alle creatieve ideeën omgezet in een basisconcept. Nadat deze aan u is gepresenteerd, zullen wij het plan samen perfectioneren voor de volgende fase: de technische uitwerking van uw droomevent.

Sportevenement | Briljant Entertainment
Event realisatie | Briljant Entertainment

EVENT REALISATIE

Set! Achter de schermen gaat ons team aan de slag met het daadwerkelijk realiseren van het evenement. De concepten en designs worden (technisch) uitgewerkt en we starten met de organisatie. Nieuwsgierig? We houden u natuurlijk op de hoogte over de voortgang.

PRODUCTIE

Start! De dag van het evenement managen is aangebroken. Ons ervaren productieteam zorgt voor de realisatie van uw evenement on-site. Van het managen van alle operationele processen zoals: leveranciers en (technische) opbouwcrew tot de aansturing van alle technici, ze zorgen voor een succesvolle productie.

Event productie | Briljant Entertainment
Event organisatie | Briljant Entertainment

WAAROM BRILJANT ENTERTAINMENT

MULTIFUNCTIONALITEIT, MET OOG VOOR DETAIL.

Bij Briljant Entertainment ontzorgen en helpen wij u graag met de realisatie van uw droomevenement. Door onze kennis en 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, begrijpen wij als geen ander de behoeften voor een succesvol evenement. Met onze passie voor kwaliteit en multifunctionaliteit vervullen wij graag alle wensen voor uw unieke evenement.

bottom of page