top of page
Geluid design | Briljant Entertainment

/ GELUID.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR HET BESTE GELUID OP UW GELEGENHEID.

VISIE

HET CREËREN 

VAN DE ULTIEME GELUIDSBELEVENIS.

Op elke gewenste locatie helpen wij u met creëren van de beste geluids-belevenis. Met onze modulaire pro audio systemen, geluid designs op maat, kwalitatieve microfoons en professionele geluidstechnici, voorzien wij uw evenement van groot tot klein van indrukwekkend helder geluid.

Line Array | Briljant Entertainment

SERVICES

PRO AUDIO PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR UW EVENEMENT.

PRO AUDIO SYSTEMEN

Haal voor uw event, concert, festival, bedrijfs- of privéfeest de beste geluidskwaliteit in huis. Met ons veelzijdige assortiment aan L-Acoustics en JBL pro audio systemen creëren wij op basis van de toepassing, locatie, het aantal personen en uw wensen een geluidsset op maat en gaan wij voor de ultieme geluidsbelevenis. In combinatie met onze kennis en ervaring over geluidsdesign, zorgen wij ervoor dat uw publiek kraakhelder geluid ervaart.

Pro Audio | Briljant Entertainment
Mengtafels | Briljant Entertainment

MENGTAFELS & TECHNICI

Het hart van elk pro audio systeem.

Aan de hand van de grootte van het samengestelde systeem, aantal signalen en bronnen, selecteren wij de juiste variant Dynacord of DiGiCo mengtafel. Onze ervaren geluidstechnici zullen er vervolgens voor zorgen dat voor het publiek de beste eindmix wordt

gecreëerd.

MICROFOONS

Professionele microfoons voor sprekers, zangers en artiesten tijdens een 

presentatie, show of concert nodig? Met ons ruime assortiment aan Sennheiser microfoons zorgen wij voor de juiste variant voor de juiste toepassing op uw evenement.

Microfoons | Briljant Entertainment
Geluidsset | Briljant Entertainment

WAAROM BRILJANT ENTERTAINMENT

MULTIFUNCTIONALITEIT, MET OOG VOOR DETAIL.

Bij Briljant Entertainment ontzorgen en helpen wij u graag met de realisatie van uw droomevenement. Door onze kennis en 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, begrijpen wij als geen ander de behoeften voor een succesvol evenement. Met onze passie voor kwaliteit en multifunctionaliteit vervullen wij graag alle wensen voor uw unieke evenement.

bottom of page