top of page
Lichtdesign | Briljant Entertainment

/ LICHT.

HAAL DE MOOISTE EN SFEERVOLSTE LICHTEFFECTEN

NAAR UW EVENT.

VISIE

MAXIMALE VERWONDERING 

EN SFEER CREËREN OP UW LOCATIE.

Zet uw evenement in de spotlight en maak uw locatie magisch met decoratieve verlichting of ondersteun uw show met bewegende verlichting. Met ons ruime assortiment aan lichteffecten ontwerpen onze designers graag een lichtplan of spectaculaire lichtshow voor u op maat.

Corporate Event | Briljant Entertainment

SERVICES

WIJ LEVEREN ALLE BENODIGDE LICHTEFFECTEN EN KENNIS VOOR UW ULTIEME LICHTSHOW.

DECORATIEVE VERLICHTING

Maak uw evenement sfeervol met het uitlichten van de locatie, het bedrijfspand, diverse objecten of het podium. Bespreek uw wensen samen met een van onze experts zodat onze lichtdesigners aan de slag kunnen met het creëren van een lichtplan op maat. Ons ruime assortiment aan CLF LED-parren en armaturen maakt dit allemaal mogelijk waardoor niets te gek is!

Decoratieve verlichting | Briljant Entertainment
Event verlichting | Briljant Entertainment

BEWEGENDE VERLICHTING

Pak uit met een extra dimensie en maak uw evenement nog spectaculairder. Door het toevoegen van bewegende lichteffecten, zoals onze movingheads van Martin, is het creëren van een echte lichtshow binnen handbereik. Onze lichtdesigners ontwerpen en realiseren graag uw unieke lichtplan en lichtshow op maat. De finishing touch!

LICHT-STURING & TECHNICI

Breng alle elementen op de juiste wijze samen. Voor de aansturing van alle verlichting en het creëren van de meest professionele lichtshows, is lichtsturing het belangrijkste element. Onze gecertificeerde lichttechnici en operators creëren met de Avolites lichttafels de mooiste en spectaculairste lichtshows voor u op maat.

Lichttafels | Briljant Entertainment
Licht technici | Briljant Entertainment

WAAROM BRILJANT ENTERTAINMENT

MULTIFUNCTIONALITEIT, MET OOG VOOR DETAIL.

Bij Briljant Entertainment ontzorgen en helpen wij u graag met de realisatie van uw droomevenement. Door onze kennis en 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, begrijpen wij als geen ander de behoeften voor een succesvol evenement. Met onze passie voor kwaliteit en multifunctionaliteit vervullen wij graag alle wensen voor uw unieke evenement.

bottom of page