top of page
Special FX | Briljant Entertainment

/ SPECIAL FX.

MAAK UW SHOW COMPLEET MET DE SPECTACULAIRSTE

SPECIAL eFFECTs.

VISIE

HET CREëREN VAN DE BESTE SHOWBELEVENIS MET DE MOOISTE SPECIAL EFFECTS.

Maak uw evenement compleet met onze special effects van Magic FX. Ga voor confetti met een druk op de rode knop, spectaculaire Co2 rookeffecten of blaas sparks hoog de lucht in. Alle effecten zijn een ware toevoeging aan de belevenis van uw evenement.

Event confetti | Briljant Entertainment

SERVICES

WIJ LEVEREN CONFETTI, ROOK, CO2, SNEEUW & SPARK, SPECIAL FX MET ONDERSTEUNENDE SERVICES.

CONFETTI

Kies voor een kleurrijke toevoeging aan uw evenement. Onze confetti machines, guns, en shooters van hoge kwaliteit maken elk feest onvergetelijk. Activeer confetti of streamers met een druk op de rode knop, getimed op de muziek of als afsluiting. Een effect wat gegarandeerd zorgt voor een lach op iedereens gezicht!

Confetti & Streamer Special FX | Briljant Entertainment
Co2 Special FX | Briljant Entertainment

CO 2 / ROOK

Maak uw feest, festival of evenement compleet met onze Co2 of rookeffecten. Creëer met Co2 jets een stoer, bombastisch en explosief effect of wees flexibel met een Co2 gun. Ook behoren rookmachines die het Co2-effect nabootsen door middel van rook tot de mogelijkheden. Kies voor het favoriete 

effect!

SPARK

Op zoek naar de extra ‘spark’? Onze professionele spark machines van

Magic FX maken elk evenement onvergetelijk! Blaas sparks tot 5 meter hoog de lucht in tijdens uw opening, bruiloft, show of prijsuitreiking. Een spectaculaire toevoeging zonder de gevaren van echt vuurwerk!

Spark Special FX | Briljant Entertainment
Event supplier | Briljant Entertainment

WAAROM BRILJANT ENTERTAINMENT

MULTIFUNCTIONALITEIT, MET OOG VOOR DETAIL.

Bij Briljant Entertainment ontzorgen en helpen wij u graag met de realisatie van uw droomevenement. Door onze kennis en 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, begrijpen wij als geen ander de behoeften voor een succesvol evenement. Met onze passie voor kwaliteit en multifunctionaliteit vervullen wij graag alle wensen voor uw unieke evenement.

bottom of page