Disco

Diensten

Disco

 

Een gezellige feestavond voor jong en/of oud. Briljant Entertainment verzorgt bij de kinderpartijtjes in Roy's Magic Theater alle kinderdisco's. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een feest op locatie, waarbij wij het feest van licht en geluid verzorgen. En draaien de muziek die u wenst.

Musicals

 

Sinds 2011 verzorgen wij alle techniek voor de musical op een basisschool. Het verzorgen van een musical is een specialiteit omdat je te maken hebt met diverse muziek en gebruik van verschillende soorten microfoons.

Partijen

 

Briljant Entertainment beschikt over alle soorten muziek, geschikt voor alle gelegenheden. Zoals bijvoorbeeld een bruiloft, huwelijksjubileum, een verjaardag of receptie, bedrijfsfeest, opening. Maar ook een sinterklaasfeest of kerstfeest.

Optredens

 

Wij verzorgen alle techniek voor de optredens van Roy & Justin. Maar ook andere goochelaars en artiesten weten ons inmiddels te vinden. Ook is het mogelijk om voor u een speciaal programma in elkaar te zetten met diverse artiesten.

Events op maat

 

Het Wintercircus in Hilversum of de Boulevard of Magic in IJmuiden. Heeft u een speciale locatie? Dat is voor ons geen probleem. Wij voorzien het van licht, geluid en eventueel special effects.

Reserveren

 
 
 
 
 
Adres:
Emmastraat 1
Aalsmeer, 1432 EW
Tel: 0297-764 539
Reservering is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail heeft ontvangen

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!